Etažne peći Classic

Classic model vam pruža ponudu od nekoliko različitih dimenzija i konfiguracija peći koje vam daju mogućnost da  opremu peći prilagodite specifičnim zahtevima vaše pekare.Etažna peć classic postoji u pet različitih širina etaža tako da odgovaraju plehovima različitih dimenzija.Classic etažna peć može biti opremljena ugradnom classic fermentacionom komorom.

Pet standardnih širina etaža je na raspolaganju a kako je peć modularnog tipa može imati do 5 etaža u svakoj od datih dimenzija (sa izuzetkom DC-2ED modela gde je limit 4 etaže).Naknadna nadogradnja etaža ili classic fermentacione komore je moguća.

Standardna visina etaže je 160 mm a kao dodatna opcija na raspolaganju je visina od 220 mm što omogućuje rad sa plehovima različitih dimenzija i raznovrsnim tipovima hleba i drugih pekarskih proizvoda.

Peć je projektovana kao modularni sistem sa mnogim dodatnim opcijama na raspolaganju što daje mogućnost pekaru da prilagodi peć svojim specifičnim potrebama.

Svaka etaža ima individualno upravljanje i zasebnu regulaciju za gornje,donje i prednje grupe grejača što omogućava popunu kontrolu procesa pečenja.

Dobro izolovana etaža zadržava toplotu unutar peći.

Prednja oplata od prohroma pomaže regulaciju temperature i omogućava lako održavanje peći.

Raspon dodatnih opcija na raspolaganju kao što su : generator pare, šamotni podovi čini classic etažnu peć lako prilagodljivom različitim potrebama i zahtevima.

Aluminijumske noge sa podesivim stopalima ili točkićima omogućavaju laku manipulaciju i održavanje.

Digitalni kontrolni panel.

Precizno projektovana i ugrađena vrata etaža omogućavaju njihovo lako funkcionisanje i sigurno rukovanje.

Efektno ugrađeno halogen osvetljenje unutar etaža daje intenzivniju i jaču svetlost potrebnu za rad od standardnih sijalica.

D1+ komandni panel kao dodatna opcija-digitalni kontrolni panel koji možete programirati sa 40 recepata, lak za razumevanje i upotrebu.

Preuzmite PDF katalog

DC-32ED-1

DC-32ED-2