Bakesmart konvektomati

Bakesmart je savršena peć za malu pekaru ili prodavnicu.Laka za upotrebu, čišćenje i upravljanje a pri tom zauzima veoma malo radnog prostora.Može biti opremljena ugrađenom fermentacionom komorom, garbom za odlaganje plehova ili kondezacionom jedinicom za paru.Dve peći mogu biti postavljene jedna na drugu.

Ugrađen sistem za paru sa brzom funkcijom i energetskom efikasnošću.

Veliko prednje dvostrukoglazirano staklo sa toplotnoreflektujućim osobinama i jako osvetljenje daju dobru preglednost unutar peći i olakšavaju nadgledanje procesa pečenja.

Spoljašnja i unutrašnja oplata peći od prohroma zadržavaju toplotu u unutrašnjosti i sprečavaju njeno odavanje a pri tom su veoma lake za održavanje.

Držači plehova koji mogu da se izvade i pomeraju daju fleksibilnost peći i omogućavaju pečenje različitih pekarskih proizvoda.

Staklo na vratima koje može da se vadi prilikom čišćenja.

Komandni panel u boji koji može da se programira omogućava efikasnije i pametnije pečenje.

Praktična dodatna oprema, fermentaciona komora, garb za odlaganje plehova i hauba unapređuju i pojednostavljuju funkcionisanje peći.

Komandni panel

Digitalni komandni panel koji može da se programira kao standardna oprema i komandni panel u boji kao dodatna opcija su laki za rukovanje, razumevanje i programiranje.

Kondezaciona jedinica

Hauba sa ventilatorom i kondezacionom jedinicom može biti ugrađena kao dodatna oprema.Pomaže odvođenje toplote i isparenja kada su vrata peći otvorena.

Garb za odlaganje plehova

Garb za odlaganje plehova koji postoji u dve dimenzije 2×4 pleha ili 2×8 plehova je veoma praktičan i olakšava i pojednostavljuje manipulaciju plehova.

Ugradna fermentaciona komora

Ugradna fermentaciona komora sa tajmerom, parom i alarmom.Štedi prostor i olakšava rad sa testom.

 

Preuzmite PDF katalog