Flexismart peći

Flexismart je izgrađena od kvalitetnih Sveba-Dahlen peći.Ove pojedinačne peći lako mogu biti konbinovane u fleksibilnu peć koja ispunjava različite zahteve i unapređuje fleksibilnost u pekari.

Ove kombinovane peći posebno su pogodne za manje pekare i prodavnice.

Četiri dobro poznate opcije daju pekaru najbolje od različitih tipova peći.

Kombinacija konvektomata ili mini roto peći sa etažnom peći.

Sveba-Dahlen digitalni komandni paneli koji mogu da se programiraju.

Laki za rukovanje, razumevanje i programiranje.

Spoljna i unutrašnja oplata od prohroma.

Laka za održavanje.

Dobro izolovana.

Visoka energetska efikasnost.

S200 mini roto peći

Mala peć sa efikasnošću i fleksibilnošću velke.S200 ima ugrađen generator pare i IBS sistem alternativne rotacije i jednostavan za upotrebu E-panel digitalni komandni panel.

Bakesmart konvektomat

Konvekciona peć namenjena za različite vrste hleba ili peciva.Digitalni panel u boji može biti unapred programiran sa 99 recepati ili se može manuelno upravljati peći.

Classic etažna peć

Classic etažna peć je dostupna u dve širine 1075 mm i 2020 mm i dve visine 340-400mm (spoljne dimenzije) Odgovarajuća širina se odabire u zavisnosti od toga da li će u gornjem delu biti montirane jedna ili dve peći.Visina etaže se odabira u zavisnosti od toga koji pekarski proizvod će biti pečen.

Classic fermentaciona komora

Kao i etaža fermentaciona komora je dostupna u dve visine 560mm i 740 mm.Komora ima klizna staklena vrata unutrašnje osvetljenje,digitalne komandnu tablu za kontrolu vlage i temperature.

Preuzmite PDF katalog Touch panel PDF

Video

Touch panel

Touch panel